Des del Consell Comarcal del Bages es dona suport als delegats i delegades que participen de la trobada a Món Sant Benet

El Bages ha participat al Congrés Nacional de la Gent Gran que se celebra periòdicament i que divendres va tenir lloc a Món Sant Benet. Des del Consell Comarcal del Bages s’ha fet l’acompanyament i s’ha donat suport als delegats i delegades del territori que han participat a la trobada. Pel que fa a la representació institucional, van participar de l’acte d’inauguració la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente, i la consellera de l’àrea de Serveis Socials d’Atenció Especialitzada, Acollida, Integració i Gent Gran, Eulàlia Sardà. Quant al funcionament del propi congrés, els delegats i delegades del Bages van fer aportacions i esmenes a les comissions El present de les persones grans: drets i deures i Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment.  Les conclusions recollides a l’acte congressual marcaran l’agenda política en l’àmbit de les persones grans fins la propera edició congressual, segurament l’any 2023, quan està previst el 9è Congrés.

Grup nombrós

En representació del territori han participat Eulàlia Sardà, consellera de l’Àrea de Serveis Socials d’Atenció Especialitzada, Acollida i Integració i Gent Gran del Consell Comarcal del Bages, Mariona Homs, regidora d’Acció Social i Inclusió Social de l’Ajuntament de Manresa, Mònica Busuldu, tècnica d’envelliment i diversitat funcional del Consell Comarcal del Bages, Enric Roca Carrió, tècnic Gent Gran Ajuntament de Manresa, l’expert Joan Cals i els delegats i delegades Francesc Vergés  Prat, Juliana Casero Garcia, Sussi Garci Soldevila, Maria Rosa Riera Montserrat, Joan Sobré Riera, Mercè Soldevila Majó, Maria Auxiliadora Medina Cañellas i Montse Roldán Rodríguez. Finalment, Pere Crusellas i Víctor Feliu no van poder assistir al congrés, però van participar de tot el treball previ fet des del territori.

image_pdfExporta a PDF