La iniciativa compta amb el suport dels Serveis Municipals de Joventut juntament amb l’Oficina Jove del Bages

La taula de tècnics de joventut dels municipis de la comarca del Bages va engegar fa dues setmanes entre els joves del Bages un procés de recollida de propostes de cançons per escollir-ne una per ser cantada dins dels marc El Bages és un Clam, que durant el confinament ja ha portat a terme diverses cantades col·lectives als balcons. El resultat del procés de recollida de propostes va donar com cançons més votades per prop 200 joves: Escriurem de Miki Nuñez (que va acabar com a guanyadora), Quan caminàvem d’Aspencat, Tusa de Karol G, Caminem lluny’ de Doctor Prats i Invencibles’de Catarres.

La cantada, oberta a tothom, està prevista per dijous vinent, 21 de maig a les 12:27 hores. Es podrà seguir per Ràdio Manresa, Styl FM, les emissores locals del Bages i també per internet a radiomanresa.cat

Sisena acció participativa que arriba d’El Bages És Un Clam

La del proper dijous 21 serà la sisena ACCIÓ organitzada per El Bages és un clam, la plataforma formada en aquests moments per 102 entitats, escoles, instituts, mitjans de comunicació… i que té per objectiu fer propostes de caràcter lúdico-social per fer més agradable el confinament.

La primera Acció, que es va portar a terme el dimecres 1 d’abril va ser també musical i es va proposar als manresans sortir als balcons a cantar ‘Corren’ del grup manresà Gossos. Després es van cantar ‘Bon dia’ dels Pets i ‘Tot Sona’ de Dàmaris Gelabert.

Una quarta Acció organitzada per la plataforma va ser proposar als bagencs a enviar fotografies que tinguessin de fons els massís de Montserrat. Amb una selecció feta d’entre les 1.700 fotografies recollides, es van editar i penjar a les xarxes dos Vídeos que a hores d’ara han superat les 10.000 visualitzacions.

La cinquena Acció -que encara està en marxa- consisteix en enviar fotografies antigues fetes abans de 1976 des de qualsevol població del BAGES al correu elbagesesunclam@gmail.com.  Fins aquest moment se n’han rebut prop de 400. Amb aquestes fotografies es farà un vídeo que es penjarà a les xarxes i s’emetrà per Canal Taronja TV.  Les més representatives de Manresa, l’Associació Memòria i Història de Manresa, les incorporarà al portal www.memoria.cat, on quedaran guardades i es podran consultar. Hi ha temps per enviar fotografies fins el dilluns dia 18 de maig.

image_pdfExporta a PDF