A partir de dimarts els Ajuntaments començaran a repartir les targetes moneder a les famílies beneficiàries de les ajudes

El Consell Comarcal del Bages distribuirà al territori a partir de dilluns les 3.393 beques menjador escolar que gestiona aquest curs 2019-2020 mentre les escoles tanquin. El departaments d’Ensenyament i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat han acordat mantenir les beques menjador a les famílies mentre no es recuperi el curs escolar. L’àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages distribuirà les targetes moneder als Ajuntaments del territori amb l’import corresponent a cada beca. Aquest curs, el 90% de les beques menjador gestionades pel Consell Comarcal del Bages cobreixen el 50% del cost del servei i la resta inclouen la totalitat del cost.

Distribució

La distribució de les ajudes es farà a través dels Ajuntaments que començaran a facilitar les targetes moneder a les famílies a partir de dimarts. El lliurament de cada targeta moneder anirà acompanyat d’un formulari on s’anotaran els codis de la targeta per tenir un control de les beques facilitades. Des de l’àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages es facilitarà als municipis la informació de les famílies beneficiàries perquè els Ajuntaments puguin contactar-hi i assegurar que tenen accés a les ajudes en cas que no s’adrecin als consistoris.

image_pdfExporta a PDF