Adrià Martí Torra (Tècnic AODL Pla Industrial)
93 693 03 52
pindustrial@ccbages.cat

M. Mercè Blanco Meza (Tècnica AODL per l’impuls del Pla Industrial del Bages)
93 693 03 52
pindustrial@ccbages.cat

Cristina Casals Alguacil (Auxiliar administrativa)
93 693 03 83
peconomica@ccbages.cat

Víctor Vidiella LLuch (Coordinador del Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID-19)
93 693 03 83
peconomica@ccbages.cat

De 8 a 15 h (de dilluns a divendres).
De 15.30 h a 18 h (dilluns, a excepció del període comprés entre el 15 de juny i el 15 de setembre).

Invest in Bages
investinbages.cat
www.investinbages.cat

El Consell Comarcal del Bages des de l’Àrea de Desenvolupament Comarcal, treballa amb l’objectiu de fomentar l’ocupació, el desenvolupament econòmic de la comarca i dóna suport als ajuntaments en la promoció de les empreses i la gestió dels polígons industrials. Porta a terme els projectes d’una manera coordinada amb les administracions locals i els agents socioeconòmics del Bages i en col·laboració amb altres comarques.

El Consell Comarcal del Bages, amb la col·laboració de les principals entitats integrants del Pacte Territorial del Bages, ha impulsat un web, un catàleg en paper i un vídeo com a eines promocionals de la comarca per atraure inversions i noves empreses. El lema principal de la campanya és EL BAGES: TERRITORI D’OPORTUNITATS EMPRESARIALS.

L’objectiu és suavitzar l’impacte de la crisi i dirigir el territori cap a la recuperació econòmica, a través de missatges en positiu que reforcen idees com les oportunitats que genera la comarca per la seva centralitat, gran oferta de terrenys industrials de qualitat, personal qualificat, caràcter emprenedor i un equilibri entre el món urbà i el medi rural.