El Consell Comarcal del Bages difon aquest any la campanya Cuidem-nos, és un dret en el marc del 8 de març, Dia internacional de les dones. L’Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages situa l’autocura com a element que dona sentit a la campanya d’aquest mes de març i que esdevé clau per al benestar personal.

 

La consellera de l’Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages, Àdria Mazcuñán Claret, ha explicat que “actualment les dones continuem tenint la responsabilitat de cuidar persones del nostre entorn i és molt important que també ens cuidem a nosaltres mateixes i no ens oblidem”. En aquest sentit, es vol potenciar l’autocura a través d’activitats diverses com poden ser la lectura, la relaxació, la cultura, la pràctica esportiva, les relacions socials i l’oci respectant allò que més agradi a cada dona. La consellera afegeix que “és important que les dones es puguin cuidar i trobin moments per poder-ho fer, per això cal que el seu entorn ho faciliti, entre tots i totes ens hem de cuidar, aquí trobem l’origen del lema Cuidem-nos”.

 

Campanya transversal

La campanya s’ha fet arribar als ajuntaments de la comarca que programen tot d’actes al voltant de la jornada del 8 de març. En aquest sentit, es promouen tallers de relaxació, sessions de risoteràpia, activitats de ioga, recitals de poesia, concerts, sopars etc. amb la voluntat de donar eines per promoure el benestar personal a totes les participants. El cartell promocional dibuixa el lema Cuidem-nos, és un dret i té una dona com a protagonista amb tot d’imatges que simbolitzen oportunitats per fomentar el seu benestar.

image_pdfExporta a PDF