El Consell Comarcal del Bages comença aquesta setmana la contractació de manera temporal de set persones en situació d’atur en el marc del programa Treball i Formació 2022. Els contractes seran de dotze mesos i les persones incorporades donaran suport en tasques administratives de projectes supramunicipals de les àrees d’Educació, Cultura i Joventut, Presidència, Vicepresidència i Projectes Estratègics, Atenció Social Especialitzada i Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Bages.

 

La convocatòria s’emmarca en el programa Treball i Formació 2022, Dona, Trans i Ucraïna que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya. És la primera vegada que el Consell Comarcal del Bages participa d’una convocatòria adreçada a persones procedents d’Ucraïna per millorar la seva inclusió. La consellera de l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages, Cristina Fabregat Sintes, explica que “l’objectiu del programa és millorar l’ocupabilitat de les persones que no tenen feina i que formen part de col·lectius amb major vulnerabilitat i amb més dificultats d’accés al mercat laboral”.

 

Del total de set persones incorporades, cinc són dones, una és una persona procedent d’Ucraïna i, finalment, s’ha contractat una persona trans amb la voluntat de combatre estereotips i situacions injustes.

image_pdfExporta a PDF