Representants del Consell Comarcal del Bages s’han reunit amb la nova presidenta del Consell Esportiu del Bages, Eli Carracedo, i han mantingut  una trobada institucional aquest matí que simbolitza una nova etapa de col·laboració de les dues institucions en què es promourà l’obertura i la transparència de l’entitat.

 

El Consell Comarcal del Bages ha destacat la tasca del Consell Esportiu del Bages que té un paper clau en la promoció dels valors de l’esport i la pràctica esportiva de base al territori. Amb la voluntat de preservar aquesta activitat, “el Consell Comarcal del Bages i el Consell Esportiu del Bages treballarem conjuntament i promourem una gestió transparent i democràtica en aquesta nova etapa”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez.

 

Reunió cordial

En el marc de la reunió, que ha tingut un to cordial i de col·laboració, han participat el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez, el conseller de Joventut, Enric Forcada, la gerent Gal·la Cortadellas, i les noves presidenta del Consell Esportiu del Bages, Eli Carracedo, i vicepresidenta de l’entitat, Lluïsa Tulleuda.

image_pdfExporta a PDF