L’Hotel Mas de la Sala de Sallent ha estat l’escenari de la presentació d’una iniciativa que pretén projectar el territori de la Catalunya central a través del cicloturisme actiu: Montserrat North Face. El coordinador del projecte, Marc Ribas, ha explicat que “és una experiència que va molt més enllà de les rutes en bicicleta; volem vendre la gastronomia, els vins, experiències culturals, però amb la bicicleta com a fil conductor”. El conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, Eduard Mata Riu, ha assistit a l’acte de presentació.

 

Promoure el territori

Aquest projecte innovador té com a objectiu posicionar els territoris del Bages, Berguedà, Solsonès, Osona, Moianès i Lluçanès com a destinacions de turisme actiu, destacant la bicicleta com a eix conductor. Montserrat North Face ofereix una combinació única d’identitat, gastronomia i serveis que es tradueixen en experiències inoblidables per als visitants.

 

Cicloturisme actiu

Montserrat North Face ofereix una àmplia gamma de serveis addicionals per garantir que els visitants gaudeixin d’una experiència completa de cicloturisme actiu sense preocupacions. Aquests serveis inclouen lloguer de bicicletes, servei de guies, GPS, activitats familiars, entre molts altres. Es pot consultar tota la informació a través de la pàgina web del projecte.

image_pdfExporta a PDF