L’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages ha obert la convocatòria per als assessoraments en diversificació industrial i internacionalització per a les empreses de la cadena de valor de l’automoció i la mobilitat sostenible al Bages. Les sessions comptaran amb el finançament de la Diputació de Barcelona en el marc del projecte Suport a l’Automoció del Bages i tenen com a objectiu el creixement i la millora de la competitivitat de les empreses del sector de l’automoció i de la mobilitat al territori.

 

Diversificació industrial

Els assessoraments en diversificació industrial donaran suport a un total de cinc empreses i inclouran una diagnosi inicial de la situació de l’empresa i de la maquinària utilitzada en el procés productiu. A més, s’elaborarà un Pla de diversificació en un àmbit que aporti valor afegit i l’assessorament per poder executar-lo. Les inscripcions, a continuació.

 

Internacionalització

Pel que fa als assessoraments en matèria d’internacionalització també se’n podran beneficiar un total de cinc empreses. Inclourà una diagnosi inicial de la situació de l’empresa, un Pla d’internacionalització i l’assessorament per poder executar-lo. Enllaç per a les inscripcions.

 

 

image_pdfExporta a PDF