Durant els mesos de novembre i desembre el Consell Comarcal del Bages assessorarà un total de set empreses del territori en l’àmbit de la igualtat i la diversitat en el marc del projecte TransFeina. El programa pretén ajudar a millorar la inserció laboral de les persones trans i del conjunt de persones LGTBI de la comarca. A través d’aquests assessoraments gratuïts es farà un diagnòstic per veure com les empreses apliquen la perspectiva de gènere i de diversitats sexuals en els processos de contractació, s’elaborarà un Pla de Diversitat, es crearà i es proposarà la implantació d’un pla d’acció i es promourà una trobada entre les empreses assessorades per compartir les seves experiències i posar en comú les millores assolides. Els assessoraments aniran a càrrec de Pimec.

 

La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages, Marta Viladés Ribera, destaca la voluntat “d’acompanyar les empreses en els seus processos de responsabilitat social en què es promogui el respecte a la diversitat dels treballadors i treballadores i es garanteixi un tracte igualitari”.

 

Termini obert

Les empreses que tinguin interès a rebre aquest assessorament tenen temps fins al 15 de novembre per inscriure’s. Poden fer-ho a través d’aquest enllaç. Pel que fa a les característiques de les empreses es prioritzaran aquelles activitats amb menys de 50 treballadors, ubicades al Bages, que tinguin interès, compromís i capacitat per aplicar un Pla de diversitat enfocat especialment al col·lectiu LGTBI+.

image_pdfExporta a PDF