Reunida la Comissió Executiva del Consorci Viari de la Catalunya Central i en relació a la situació dels eixos viaris C-55 i C-16, es validen els següents acords:

 

  1. Sol·licitar una reunió amb els responsables tècnics del Departament de Territori per conèixer la compatibilitat del projecte actual de millora de la carretera C-55 fins a l’enllaç amb la C-16 de format 2+1 amb futures actuacions per construir un quart carril.

 

  1. Sol·licitar al Departament que actualitzi i publiqui els aforaments i nombre d’usuaris de les carreteres C-55 i C-16.

 

  1. Aclarir els detalls de la concessió de la carretera C-16 i els condicionants per a fer efectiu el seu alliberament.

 

  1. Els membres de la comissió ens posem com a objectiu arribar a un consens, i per això cadascú treballarà en el sí de les seves organitzacions per aconseguir-ho. Demanem a la resta de membres del Consorci viari que treballin amb aquesta finalitat.

 

Membres de la comissió executiva del Consorci Viari de la Catalunya Central

Presidència: Eloi Hernàndez Mosella (Consell Comarcal del Bages); Vicepresidència primera: Marc Aloy Guàrdia (Ajuntament de Manresa); Vicepresidència segona: Sílvia Gratacós Gonzàlez (Cambra de Comerç de Manresa); Vicepresidència tercera: Antoni Daura Jorba (Associació Sant Cristòfol Manresa-Bages, antic Montepio); Vocalies: Francesc Josep Archs (Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Manresa), Marc Clotet Nyffenegger (Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central), Jordi Grané Font (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Bages-Berguedà), Enric Martí Saumell (Federació d’Associacions de Veïns de Manresa), Esteve Pintó Bascompte (PIMEC Catalunya Central) i David Sanclimens Solervicens (Fundació Universitària del Bages).

image_pdfExporta a PDF