Saber com actuar i què fer en situacions d’incendi forestal és el fil conductor de la jornada que organitzen el proper mes d’abril el Consell Comarcal del Bages, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i la Federació d’ADF Bages-Moianès. La sessió s’adreça a persones propietàries o gestores de masies, cases de colònies, granges i establiments de turisme rural propers a zones boscoses. En el marc de la jornada, intervindran diferents responsables dels cossos dels Agents Rurals, Bombers, Mossos d’Esquadra, SEM i també de Protecció Civil.

 

El conseller comarcal de Sostenibilitat Ambiental i Protecció Civil del Consell Comarcal del Bages, Carles Garcia Estany, destaca la rellevància “d’una jornada en què es posarà èmfasi en les mesures preventives i es donaran consells pràctics per poder respondre en cas d’incendi forestal”.

 

Inscripcions obertes

Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç. L’acte es farà el proper 11 d’abril a Navarcles al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas a les 19.00 hores.

 

Programa de la jornada 

Consulteu el programa complet de la jornada a través d’aquest document en format pdf.

image_pdfExporta a PDF