El Consell Comarcal del Bages ofereix unes sessions gratuïtes d’assessorament en màrqueting digital i gestió empresarial per a les empreses de l’entorn rural i del sector agroalimentari del territori. Les àrees de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural i de Turisme programen uns assessoraments que volen fomentar la competitivitat i el creixement de petites i mitjanes empreses de la comarca.

 

Assessoraments en màrqueting digital

En el marc del programa Bages TTT, es plantegen sis mentories en màrqueting digital per a empreses de l’entorn rural de la comarca i concretament als municipis de Gaià, Talamanca, Mura, Marganell, Aguilar de Segarra, Castellfollit del Boix, Rajadell, Sant Mateu de Bages, Castellnou de Bages i Fonollosa. A través de les sessions, es farà una diagnosi de cada pime i es definirà una estratègia en la matèria amb el disseny de les accions de màrqueting adequades. Finalment, s’implementaran accions proposades i s’avaluaran els resultats. Les inscripcions són gratuïtes, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció i es poden fer a través d’aquest enllaç.

 

Suport en gestió empresarial

L’àrea de Turisme ofereix vuit assessoraments en matèria de gestió a empreses agroalimentàries que formen part del Rebost del Bages, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de millorar la seva gestió empresarial, consolidar-se en el mercat, afrontar canvis i fomentar la seva competitivitat. Es posa el focus en el sector agrari i es treballarà a partir del concepte Business coaching amb un programa que tindrà una durada aproximada de catorze hores per assessorament. Les inscripcions són gratuïtes, es poden fer a través d’aquest enllaç i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció en cas que la demanda d’empreses sigui superior al nombre d’assessoraments previstos.

image_pdfExporta a PDF