El Consell Comarcal es va personar a favor dels decrets de la Generalitat l’any 2015 que van permetre modificar les compensacions a la concessionària i pagar segons el volum de trànsit real de l’autopista

El Consell Comarcal del Bages aplaudeix la sentència del Tribunal Suprem que desestima el recurs de cassació presentat per Autema en relació al canvi de compensacions de l’autopista C-16. El Consell celebra que la decisió del Govern de la Generalitat de l’any 2015 de compensar la concessionària a partir del volum de trànsit real que passava per l’autopista entre Terrassa i Manresa es mantingui ferma. La institució es va personar com a part afectada en els decrets del Govern de la Generalitat per defensar un canvi de model que ha estat recorregut durant tots aquests anys per part d’Autema, empresa concessionària de l’autopista C-16. L’empresa pretenia rebre les compensacions a partir del trànsit estimat i no pas del volum de vehicles que utilitzaven la infraestructura, tal i com defensaven Generalitat i Consell Comarcal.

Recurs de cassació

La sala del contenciós administratiu del Tribunal Suprem ha desestimat finalment el recurs de cassació presentat per l’empresa concessionària en una decisió que és ferma i no es podrà recórrer.

image_pdfExporta a PDF