Aquest any 2020, el +ART ha treballat al voltant del dia 28 juny, dia Internacional de l’Orgull LGTBI+.

Així doncs, els municipis implicats en el projecte:

El dia 28 de juny, popularment conegut com a dia de l’Orgull, ens recorda els fets produïts el dia 28 de juny de 1969 al bar StoneWall de Nova York, on es va produir una revolta contra la policia, que sistemàticament reprimia i anava en contra els drets i llibertats de les persones LGTBI+.

Persones trans*, bisexuals, lesbianes, intersexuals i gais van dir NO a molts anys de repressió i LGTBIfòbia, fent-se visibles i revoltant-se envers les retallades que rebien en relació amb els seus drets.

Cada 28 de juny, es recorden aquells fets, i el col·lectiu LGTBI+ es visibilitza, orgulloses de ser com som, i del camí que s’ha recorregut des d’aquell dia,  i que no s’atura, entenent que totxs som persones lluitant i caminant per una societat més lliure i diversa, més respectuosa i igualitària.

L’objectiu que plantegem és: donar visibilitat a la diversitat d’identitats i expressions de gènere i orientacions sexuals, mitjançant la pintada d’un mural participat en el municipi, implicant en aquesta acció a la població jove/adolescent.


Fes clic aquí per descarregar totes les imatges (WINRAR, 128 MB)