Turisme 2017-03-07T11:06:47+00:00

El Bages,terra de contrastos

Responsable del servei:
Benjamí Fortuny (Turisme)

Contacte:
Tel: 93 693 03 89
Tel2: 93 693 03 95
Correu-e: turisme@ccbages.cat

Horari:
De 8 a 15 h (de dilluns a divendres). De 16 a 18.30 h (dilluns, excepte el període del 15 de juny al 15 de setembre)

El departament de turisme del Consell Comarcal treballa en la planificació turística del Bages i té com  a objectiu principal la promoció dels recursos turístics de la comarca sota la marca turística “Bages, terra de contrastos” i dels productes agroalimentaris, com a part de la identitat territorial, amb el projecte de promoció agroalimentària “El Rebost del Bages”.

Desenvolupem projectes estratègics per posar en valor els actius turístics de la comarca en col·laboració amb el teixit empresarial local, les administracions de la comarca, de la província i de l’Estat,  els agents socioeconòmics, i de manera transversal amb altres comarques veïnes.

Portem a terme accions per al desenvolupament d’un turisme sostenible que contribueixi a la conservació dels recursos naturals, beneficiï a la població local i contribueixin al desenvolupament d’una oferta turística de qualitat.  Aquestes accions es basen en 3 eixos principals, la promoció del turisme en els mercats nacionals i internacionals,  la creació de producte diferenciador i  la millora de qualitat.

La promoció del turisme en els mercats nacionals i internacionals. Sota la marca turística “Bages, terra de contrastos” liderem accions per a la promoció del turisme a la comarca a través dels diferents canals de comercialització. Algunes accions són la promoció electrònica a través de la web www.bagesturisme.net, l’assistència a fires i la participació i organització de fam trips i press trips per donar a conèixer la oferta turística de la comarca.

La millora de la qualitat. Fomentem l’ aplicació de sistemes de millora de la qualitat en la gestió de les empreses  que es dediquen directa o indirectament al turisme, en el seus serveis i en l’atenció al client. Aquesta millora de la qualitat l’aconseguim a través de l’implementació de  la certificació de qualitat SICTED, promoguda per la Diputació de Barcelona, i a través de cursos de formació en diversos temes d’interès turístic.

Facebook

El Consell Comarcal del Bages acull dimecres una formació organitzada per l’Associació Catalana de Municipis | ACM dirigida a càrrecs electes amb l'objectiu de difondre la nova Llei de Contractes del sector públic. #ContractacióPública

▶️ Més informació: bit.ly/2C9Tdj1
... See MoreSee Less
View on Facebook
Setmana de presentacions del #BagesTractamBé! En una sessió que va comptar amb l'assistència de la regidora de l'Ajuntament de Sant Feliu Sasserra Núria Obradors i la treballadora social, una vintena de persones grans i responsables de diferents comerços del municipi van poder conèixer el desplegament d'aquesta iniciativa. De la seva banda, l'Ajuntament de Balsareny també va presentar el #BagesTractamBé en una trobada que va comptar amb la presència de la regidora Maria Neus Orriols, veïns, veïnes i representants d'entitats.
👉 La campanya: bit.ly/2E7GzBA
... See MoreSee Less
View on Facebook
Des de la Biblioteca d'Artés comenten que l'exposició 'Bosc de Contes' està agradant molt als nens i nenes del municipi! Des del Consell Comarcal del Bages continuem treballant per ajudar a construir una societat més igualitària. ... See MoreSee Less
View on Facebook
.

La creació de producte diferenciador. Impulsem la col·laboració público-privada per crear una oferta turística diferenciadora i de qualitat a través de productes turístics diversificats basats en les potencialitats del territori, el geoturisme, el  turisme actiu, cultural i gastronòmic. Alguns dels projectes que portem a terme són:

  • El Parc Geològic i miner de la Catalunya Central, que representa  l’eix vertebrador del turisme a la comarca posant en valor els recursos geològics i miners del territori per posicionar-lo com una destinació de Geoturisme.
  • Els camins del Bisbe i Abat Oliba per crear una oferta de turisme actiu amb un fort component cultural,  en col·laboració amb el Consell Comarcal d’Osona, el Consell Comarcal del Ripollès i els ajuntaments de Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.
  • Territori Maquis, que dona a conèixer la història dels Maqui en clau turística, en col.laboració amb el Consell Comarcal del Berguedà i els Consorcis turístics d’ambdues comarques.

Fulleteria:

Més Informació: http://www.bagesturisme.net/