Sant Fruitós promou la convivència entre cultures amb l’exposició “El món àrab. Nos[altres]”

La mostra, promoguda pel Consell Comarcal en motiu del Dia Internacional de la Lluita Contra la Islamofòbia, es podrà visitar a la biblioteca fins el 19 de desembre

La biblioteca de Sant Fruitós de Bages ha acollit la inauguració de l’exposició “El món àrab. Nos[altres]”, una eina per apropar la relació entre Catalunya i el Món Àrab i treballar la convivència entre les cultures. La mostra està creada per la Fundació Atlas i promoguda pel Consell Comarcal del Bages en motiu del Dia Internacional de la Lluita Contra la Islamofòbia, i es podrà visitar fins el proper dimecres 19 de desembre.

A la inauguració hi han assistit unes 20 persones, entre elles persones veïnes i veïns de Sant Fruitós de Bages i alguns adolescents i joves que han emigrat sols que actualment estan acollits al centre de Castellnou del Bages. La inauguració ha anat a càrrec de l’Alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i la regidora de serveis socials i veïnatge, Cristina Murcia, i tot seguit s’ha fet una explicació de l’exposició i s’ha propiciat un diàleg entre les assistents. La presència dels adolescents immigrats sense referents familiars ha estat molt rellevant ja que han pogut explicar de primera mà la seva experiència i ha aportat transcendència a l’acte.