Promovem una jornada que analitza la servitització com a estratègia d’economia circular a la indústria

En el marc del projecte ‘Indústria Circular al Bages’, compartit amb l’Ajuntament de Manresa, es plantejarà com augmentar i enriquir el valor dels productes manufacturats a través dels serveis

Les possibilitats de l’economia circular a la indústria serà l’eix de la jornada que Consell Comarcal del Bages i Ajuntament de Manresa organitzen el proper 15 de novembre amb el finançament de la Diputació de Barcelona. En el marc del projecte Indústria Circular del Bages s’aprofundirà en l’estratègia de servitització que planteja el procés de canvi a través del qual les empreses passen de la venda de productes a la venda de sistemes producte-servei. Es tracta d’augmentar i enriquir el valor dels productes manufacturats per mitjà de serveis, podent-ne allargar la vida útil i iniciar una nova relació amb els clients més sostenible, competitiva i amb major valor econòmic i ambiental. La tercera edició de la jornada comarcal d’economia circular explicarà quatre casos pràctics d’empreses del territori i comptarà amb la participació d’ACCIÓ.

Jornada per compartir

La sessió donarà eines, idees i propostes al teixit empresarial i les associacions de polígons d’activitat econòmica de la comarca per afrontar els reptes i oportunitats que ofereix l’economia circular. La jornada tindrà lloc a l’edifici FUB2 de Manresa el 15 de novembre de 9 a 13.00 hores. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del següent enllaç.

Inscriu-te
Programa