Servei adreçat als i les joves de 16 a 29 anys de la Comarca del Bages

El programa té com a objectiu “facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i ocupacional”.

Enguany 2022 el Consell Comarcal del Bages no disposarà de la figura de Referent d’Ocupació Juvenil.
Tornarem a disposar del Servei el 2023.

Durant aquest període d’impàs podeu direccionar les vostres consultes individuals a: [email protected]

La convocatòria del programa Referents d’Ocupació Juvenil s’ha iniciat a finals de desembre i inclou un equip de 79 persones arreu de Catalunya que treballen amb l’objectiu d’apropar-se als joves, d’incentivar la continuïtat formativa i de preparar-los per facilitar les transicions entre el món educatiu i laboral.

El programa es pot reforçar en molts casos amb les dinàmiques que molts municipis i comarques ja estaven desenvolupant amb l’objectiu de reduir l’abandonament escolar prematur, i en d’altres casos, crear-les des de zero si és necessari.

Al Bages, aquesta figura estarà ubicada a la Oficina Jove del Bages i de forma itinerant als diferents municipis de la comarca i dona continuïtat a la tasca iniciada per la impulsora de la Garantia Juvenil, que ja era un referent pels joves usuaris.

Les persones interessades poden demanar cita prèvia per ser ateses a l’Oficina Jove de Manresa o al seu municipi trucant o enviant un whatsapp al 619 142 752 o un correu electrònic a [email protected]

Tens entre 16 i 29 anys?

Has deixat els estudis? Et vols formar? Vols trobar feina?

Necessites orientació en temes relacionats amb la formació i/o la recerca de feina?

La Referent d’Ocupació Juvenil t’ofereix:

 • Orientació laboral i educativa: elaboració o millora de currículum i carta de presentació, coneixement del mercat laboral, quins portals de recerca de feina són millors pel teu perfil, com fer auto candidatura, entrenament per l’entrevista de feina, informació i assessorament sobre Garantia Juvenil.
 • Oferta formativa: coneix quins recursos, formacions, cursos, etc. Tens a la zona que t’ajudaran a millorar el teu perfil i el teu currículum.
La Referent d’Ocupació Juvenil compta amb un mapa de recursos i ha establert una xarxa de treball amb diferents agents del territori, amb l’objectiu d’oferir acompanyament i informació al jove i al derivant sobre els recursos que té disponibles i que l’ajudin a millorar la seva ocupabilitat i recerca de feina.

Derivació a programes que s’ajustin al perfil i interessos del/la jove.

Es treballa amb xarxa amb els Ajuntaments del Bages (tècnics d’ocupació) i els espais joves (tècnics de joventut i dinamitzadors), educadors socials, treballadors familiars, professionals de la salut, els centres educatius, etc.

Si coneixes o tens en ment un o una jove que necessita orientació i acompanyament, contacta amb nosaltres!

CITA PRÈVIA ALS SEGÜENTS MUNICIPIS: Artés, Cardona, Navarcles, Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Súria.

Contacta amb la Referent d’Ocupació Juvenil

  (*) Els camps marcats amb asterisc son obligatoris.

  Sóc*:

  Com m'has conegut o qui t'ha posat en contacte amb mi?

  Nom i cognoms*

  Si és la primera vegada que derives, introdueix un telèfon o correu electrònic de contacte


  Dades de la persona jove

  Nom*

  Cognoms*

  NIF/NIE/Passaport*

  Mòbil*

  Data naixement*

  Edat*

  Adreça*

  Població*  Nivell d'estudis

  ESO
  Acabat:

  Curs

  CFGM
  Acabat:

  Quin?

  CFGS
  Acabat:

  Quin?

  Batxillerat
  Acabat:

  Modalitat

  Grau universitari
  Acabat:

  Quin?

  Máster
  Acabat:

  Quin?


  En què et podem donar suport?*

  General

  Feina

  Adjunta el currículum actual (màxim 25 MB)


  Estudis  Formació

  Sobre que busques un curs?

  T'agradaria que realitzéssim càpsules, tallers, xerrades? I alguna opció com voldries rebre informació si programem les teves propostes?

  Sobre que t'agradaria que fossin?


  Concertar una entrevista

  Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i en el reglament que la desenvolupa, i en el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD).

  PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.

  Base jurídica del tractament: Missió en interès públic, exercici de poders públics, compliment d’obligació legal.
  Responsable del tractament: Consell Comarcal del Bages
  Finalitat del tractament: Gestió dels expedients relatius al Programa Referent d’Ocupació Juvenil vinculat a les polítiques comarcals de Joventut.
  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament en la seu electrònica dirigint-vos al c/ Muralla de Sant Domènec, 24 (08241. Manresa) o bé mitjançant l’adreça de correu electrònic [email protected]
  Les dades de caràcter personal que se us demanen són adequades, pertinents i no excessives en relació amb la finalitat.
  En cas de detectar un ús inadequat de les vostres dades personals podeu presentar una reclamació a www.aepd.es