Presentació de la guia “El Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina” i acte d’entrega de distintius PIT, Biosphere i Geoparc 2019
Objectiu de la jornada:
Presentació del document final de la “Guia del Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina” que s’ha elaborat aquest any.
Entrega dels diplomes i distintius als equipaments turístics que enguany s’acrediten com a punts d’Informació Turística (PIT) o obtenen el compromís per la sostenibilitat Biosphere i per tant s’adhereixen al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.
Com arribar:
Santa Cecília de Montserrat, espai d’art Sean Scully | veure a Google Maps | santaceciliademontserrat.com
Programa:
9.00 h | Arribada i cafè
9.30 h | Benvinguda
Estefania Torrente Guerrero, presidenta del Consell Comarcal del Bages i
presidenta de Bages Turisme
09.40 h | Presentació dels distintius PIT, Biosphere i Geoparc
Vanesa Mas López, cap de la Unitat de Gestió Territorial de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.
09.45 h | Entrega de distintius PIT, Biosphere i Geoparc
Estefania Torrente Guerrero, Agustí Comas Guitó i Vanesa Mas López.
10.00 h | Reconeixement a totes les empreses del programa PIT, Biosphere i Geoparc (totes les edicions)
Montserrat Selga Basomba, tècnica de Turisme del Consell Comarcal del Bages.
10.10 h | Presentació de la guia del Rebost del Bages “Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina”
Agustí Comas Guitó, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages i president del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.
10.15 h | El Mató de Montserrat i Marganell
Veronica Hirano Effing, alcaldessa de Marganell.
10.20 h | La guia del Rebost del Bages “Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina”
Genís Frontera i Vila, historiador membre del Centre d’estudis El Brogit.
Núria May Masnou, cap de projectes de patrimoni agroalimentari, gastronomia i sostenibilitat de Fundació Alicia.
11.00 h Cloenda
Xavier Aparicio Torrents, gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat
11.10 h | Fotografia de família
11.15 h | Visita guiada a Santa Cecília de Montserrat, espai d’art Sean Scully
11.40 h | Tast de receptes de la guia “El mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina”
12.00 h | Fi de l’acte
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de: