Presentació de la guia “El Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina” i acte d’entrega de distintius PIT, Biosphere i Geoparc 2019

Presentació de la guia “El Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina” i acte d’entrega de distintius PIT, Biosphere i Geoparc 2019

Objectiu de la jornada:

Presentació del document final de la “Guia del Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina” que s’ha elaborat aquest any.
Entrega dels diplomes i distintius als equipaments turístics que enguany s’acrediten com a punts d’Informació Turística (PIT) o obtenen el compromís per la sostenibilitat Biosphere i per tant s’adhereixen al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

Com arribar:

Santa Cecília de Montserrat, espai d’art Sean Scully | veure a Google Maps | santaceciliademontserrat.com

Programa:

9.00 h | Arribada i cafè

9.30 h | Benvinguda

Estefania Torrente Guerrero, presidenta del Consell Comarcal del Bages i
presidenta de Bages Turisme

09.40 h | Presentació dels distintius PIT, Biosphere i Geoparc

Vanesa Mas López, cap de la Unitat de Gestió Territorial de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

09.45 h | Entrega de distintius PIT, Biosphere i Geoparc

Estefania Torrente Guerrero, Agustí Comas Guitó i Vanesa Mas López.

10.00 h | Reconeixement a totes les empreses del programa PIT, Biosphere i Geoparc (totes les edicions)

Montserrat Selga Basomba, tècnica de Turisme del Consell Comarcal del Bages.

10.10 h | Presentació de la guia del Rebost del Bages “Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina”

Agustí Comas Guitó, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages i president del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

10.15 h | El Mató de Montserrat i Marganell

Veronica Hirano Effing, alcaldessa de Marganell.

10.20 h | La guia del Rebost del Bages “Mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina”

Genís Frontera i Vila, historiador membre del Centre d’estudis El Brogit.

Núria May Masnou, cap de projectes de patrimoni agroalimentari, gastronomia i sostenibilitat de Fundació Alicia.

11.00 h Cloenda

Xavier Aparicio Torrents, gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat

11.10 h | Fotografia de família

11.15 h | Visita guiada a Santa Cecília de Montserrat, espai d’art Sean Scully

11.40 h | Tast de receptes de la guia “El mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina”

12.00 h | Fi de l’acte

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

Etiquetes:,

Data

26 Nov 2019

Hora

9:00 - 12:00

Més info

Inscripció

Localització

Santa Cecília de Montserrat, espai d’art Sean Scully
Punt quilomètric 5,4 de la carretera BP-1103 que uneix l'autovia A2 amb el Monestir de Montserrat per Can Maçana
Àrea
Consell Comarcal del Bages

Organitzador

Consell Comarcal del Bages
Telèfon
93 693 03 50
Email
consell@ccbages.cat
Lloc web
https://www.ccbages.cat
Inscripció