El Consell Comarcal del Bages organitza un grup de suport psicosocial a dones que pateixen o han patit violència masclista

El SIAD, juntament amb el Servei d’Informació i Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Manresa, ofereixen treball terapèutic a les dones

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Bages i el Servei d’Informació i Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Manresa posen en marxa per segona vegada aquest 2019 el grup de suport psicosocial adreçat a dones que han patit o pateixen violència masclista per part de les seves parelles durant aquest any.

Treball en grup

El grup permet identificar, compartir i elaborar els processos que pateixen les dones per contribuir a la seva recuperació i millora i potenciar el s seus processos d’autonomia personal. El treball terapèutic se centra a desenvolupar les potencialitats de la dona ajudant-la a recuperar el control de la seva vida, a augmentar la seva seguretat i a posar remei a l’impacte psicològic del maltractament.

Totes les persones interessades a rebre informació i assessorament es poden posar en contacte amb el SIAD a través del telèfon 93 693 03 63 o bé enviant un correu a l’adreça siad@ccbages.cat. Des del SIAD s’ofereix atenció individual i grupal a les dones.