L’ens fa una crida a la ciutadania perquè es denunciï qualsevol situació d’abús i demana al sistema judicial la revisió del sistema penal davant dels casos d’agressió sexual

El Consell Comarcal del Bages vol mostrar la seva indignació més absoluta davant un nou cas de presumpta agressió sexual a una noia menor d’edat que s’ha fet públic aquest migdia a Manresa. L’ens recorda la gravetat dels fets publicats pels mitjans de comunicació al cap de 24 hores que transcendís que aquesta setmana es va produir un altre cas d’agressions sexuals a dues noies, una de les quals menor.

El Consell Comarcal del Bages fa una crida a la ciutadania perquè sigui ferma i denunciï qualsevol tipus de situació d’abús i expressa el compromís de les institucions per treballar i ajudar a eradicar aquest tipus de situacions. En paral·lel, demana al sistema judicial la revisió del sistema penal davant aquests fets tan greus i mostra el seu suport a la víctima.

L’ens torna a reiterar el seu compromís amb una societat justa, lliure de violències masclistes i defensa la igualtat a través de les polítiques plantejades des de les diferents àrees de Govern.

image_pdfExporta a PDF