De 8 a 15 h (de dilluns a divendres).
De 15.30 h a 18 h (dilluns, a excepció del període comprés entre el 15 de juny i el 15 de setembre).

El Consell Comarcal del Bages gestiona el programa Treball i Formació dirigit a la contractació i formació de persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys, que no perceben cap prestació d’atur ni subsidi.

En aquesta edició del programa Treball i Formació el Consell Comarcal del Bages ha contractat un total de 18 persones amb els següents perfils:

  • Línia PANP: dirigida a persones aturades no perceptores de prestació ni subsidi, preferentment més grans de 45 anys. Aquesta línia ha permès la contractació de 16 persones que fan tasques de suport administratiu al personal tècnic de diverses àrees dels Serveis Comarcals.
  • Línia PRGC: dirigida a persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania. Aquesta línia ha permès la contractació d’una auxiliar administrativa de suport als Serveis Socials Bàsics.
  • Línia COOR: en la que s’ha pogut contractar a una persona per dur a terme la gestió tècnica i administrativa del programa, així com l’acompanyament actiu de les persones participants.

Totes les persones contractades  realitzen una formació relacionada amb el seu lloc de treball en horari laboral per tal de garantir una millora significativa de la seva ocupabilitat una vegada finalitzat el període de contractació. Durant aquesta edició del programa totes les persones beneficiaries realitzen la formació d’un mòdul del certificat de professionalitat de tècniques administratives bàsiques d’oficina.

Gràcies a la participació en el programa, les persones beneficiàries tenen més possibilitats de trobar feina i reinserir-se en el mercat laboral.

Per tal d’accedir a aquest programa és necessari, a banda de complir amb els requisits específics de cada convocatòria, estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al Servei d’Ocupació de Catalunya . Les persones contractades són derivades directament per l’Oficina de Treball del SOC de Manresa.

Resum de la convocatòria vigent:

Treball i Formació 2018