La Guia de recursos per a la (dis)capacitat és una eina elaborada amb el suport de la Diputació de Barcelona per ser una eina útil per a les persones professionals de Serveis Municipals a l’hora d’orientar les persones amb (dis)capacitats sobre els recursos als quals poden accedir per a la millora de la seva qualitat de vida i igualtat d’oportunitats.

Al següent enllaç podreu accedir a la guia, als apartats sobre ajuts i prestacions econòmiques, serveis socials, salut, ocupació, educació, lleure i esport, habitatge, transports, accessibilitat i productes de suport, participació i ciutadania i altres.

D’altra banda, ECOM ha editat una guia pràctica per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física que pretén empoderar les persones amb discapacitat física i facilitar-los el coneixement dels seus drets com a persones, que no són més que els drets humans, els mateixos que qualsevol altre persona. Pretén ser una eina pràctica per orientar a les persones a detectar situacions de discriminacions i saber quins camins poden seguir per tal de denunciar-les i a quins organismes de referència poden adreçar-se per rebre assessorament i/o fer la denúncia.

Per a més informació podeu accedir a les Webs d’Interès habilitades a la pàgina següent:

O a la Guia d’Associacions i entitats per a persones amb (dis)capacitats de la comarca del Bages.