Per primer any tindrà lloc el Festival de Paisatges Barcelona, una proposta d’activitats per a tots els públics a les comarques de l’Anoia, Bages, Moianès i Osona. La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d’octubre i oferirà activitats guiades per empreses locals que permetran descobrir els paisatges de tardor de les comarques que integren la marca turística de Paisatges Barcelona.

A peu, en bicicleta elèctrica o de muntanya, fent activitats de ioga o amb cavalls, tastos de productes locals i de vins… l’oferta, pensada per a tots els públics, permetrà descobrir un entorn natural i cultural molt a prop de casa.

El festival està organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l’Anoia, Bages, Moianès i Osona, amb la participació de setze empreses turístiques d’aquestes comarques.

Al Bages s’oferiran activitats com una sessió de ioga a Castelladral, una ruta literària i una altra de senderisme per Montserrat, un joc de pistes a Mura i rutes en bicicleta pels boscos de Sallent i per l’entorn del monestir de Sant Benet de Bages.

Tota la informació de les activitats i reserves es pot trobar al blog de Barcelona és molt més de la Diputació de Barcelona: https://blog.barcelonaesmoltmes.cat/

#FestPaisatgesBCN

image_pdfExporta a PDF