Agustí Comas i Guitó

Benvolgudes i benvolguts,

Us presentem el nou lloc web del Consell Comarcal del Bages, una eina perquè conegueu millor qui som i què us podem oferir. Tot assumint la responsabilitat i el compromís que tenim per millorar la nostra comarca, hem creat nous serveis amb la voluntat de respondre a les noves necessitats i demandes de la ciutadania i els ajuntaments, amb la intenció d’anar-los millorant i revisant de forma continuada.

Un dels nostres objectius és ser una administració més propera i que faciliti la relació de la ciutadania i els ajuntaments amb els nostres serveis amb total transparència i accés a tota la informació pública i de bon govern. Per això, en aquest document hi trobareu, d’una forma molt entenedora, tota la informació dels nostres serveis, quines àrees els presten i com contactar-hi, per la qual cosa es faciliten al màxim els termes i les condicions amb què s’ofereixen.

Després d’uns anys de restriccions i austeritat, estem en un moment que hem de reactivar la nostra comarca des de tots els sectors, per això, des del Consell Comarcal seguirem dedicant els nostres esforços a promocionar, dinamitzar i coordinar tot el nostre teixit socioeconòmic. Desenvoluparem projectes estratègics en l’àmbit del turisme i portarem a terme actuacions per a l’estalvi i la millora en l’eficiència energètica, ampliarem i oferirem nous serveis en polítiques socials i farem de portaveus de les reclamacions i les reivindicacions de millora de les nostres infraestructures, a més vetllarem sempre per un creixement social i mediambientalment sostenible.

L’aprenentatge adquirit i l’avaluació de les diferents experiències, tot escoltant les demandes de les persones i les administracions, ens han permès elaborar aquest lloc web, que, com a president del Consell Comarcal, espero que us sigui útil i us animo a fer-lo servir.

Estem a la vostra disposició.

Moltes gràcies,

Agustí Comas i Guitó
President del Consell Comarcal del Bages