La junta directiva de la Plataforma de Suport a la Mineria i l’Activitat Industrial del Bages, Promineria, s’ha reunit amb l’equip de presidència del Consell Comarcal del Bages. La trobada, que s’ha celebrat aquest dimecres a l’ens comarcal, tenia l’objectiu d’establir contacte amb els nous responsables del Consell i exposar-los l’activitat que han desenvolupat en els darrers dos anys de treball per tal de mantenir el marc de col·laboració existent fins ara.

Durant la reunió, ambudes parts han coincidit en la necessitat de treballar per assegurar la continuïtat de l’activitat minera, vetllar per la seva sostenibilitat mediambienal i establir les bases per tal de garantir un projecte industrial de futur per a la comarca.

La junta directiva de Promineria ha estat rebuda pel president i el vicepresident del Consell Comarcal, Agustí Comas i Joan Badia, respectivament, i pel president del Consell d’Alcaldes del Bages, Ferran Estruch.

Amb aquesta reunó, Promineria reprèn la roda de contactes institucionals amb els nous representants polítics escollits a les eleccions municipals del passat mes de maig i aquest setembre al Parlament.

Un moviment transversal amb un suport molt ampli

Des de la seva creació, la ha buscat un compromís pel progrés econòmic i social del territori i, amb aquest objectiu, ha acollit associacions, empreses, institucions i organitzacions de tots els àmbits. Gràcies a aquesta vocació, el moviment de la plataforma es caracteritza per la transversalitat del seu abast.

2017-01-30T09:13:39+00:00dimecres, 21 d'octubre de 2015|