Programa Treball i formació 2017-11-13T13:54:08+00:00

El Consell Comarcal del Bages gestiona el programa Treball i Formació dirigit a la contractació i formació de persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys, que no perceben ni prestació de l’atur ni subsidi (línia A) i de persones perceptores de la Renda Mínima d’Insersió (Línia B).  Totes les persones contractades han de realitzar una formació relacionada amb el seu lloc de treball en horari laboral per tal de garantir una millora significativa en la seva ocupabilitat una vegada finalitzat el període de contractació.

Gràcies a la participació en el programa les persones beneficiàries tenen més possibilitats de trobar feina i reinserir-se en el mercat laboral.

Per tal d’accedir a aquest programa és necessari, a banda de complir amb els requisits específics de cada convocatòria, estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al Servei d’Ocupació de Catalunya (molt important renovar la demanda DARDO). Les persones contractades són derivades directament per l’Oficina de Treball del SOC de Manresa.

Resum de la convocatòria vigent:

Responsable del programa:
Isabel Ledesma Fernandez

Contacte:
Tel: 93 693 03 83
Correu-e: peconomica@ccbages.cat

Horari:
De 8.00 a 15.00 h. (de dilluns a divendres)
De 15.30 a 18.00 h. (dilluns)