La segona reunió d’Associacions empresarials de polígons del Bages tindrà lloc el 5 de novembre al Palau Firal de Manresa

La segona reunió d’Associacions empresarials de polígons del Bages, el 5 de novembre, se centrarà en millorar la geolocalització de les empreses. Uns dels principals problemes que es va detectar a la primera reunió, l’any passat, va ser la manca de senyalització dels polígons i la dificultat d’arribar a determinades empreses. Per això en aquesta ocasió es farà un taller perquè les pròpies empreses coneguin què poden fer per millorar el seu geoposicionament a Internet, partint de la base que les noves tecnologies són cada cop més utilitzades i poden ser una eina molt útil a l’hora de trobar la localització d’una firma.

A més, a la jornada el Consell Comarcal explicarà un projecte en què estan treballant per facilitar la cerca de polígons i empreses del Bages a través de telèfons mòbils i tauletes i l’Ajuntament de Manresa presentarà l’aplicació per a dispositius mòbils ViuManresa que, entre altres opcions, permet la cerca d’activitats econòmiques de la ciutat.

La jornada serà el dijous 5 de novembre al Palau Firal de Manresa. Començarà a les 10 del matí amb la benvinguda a càrrec d’Àuria Caus, regidora delegada de Promoció Econòmica  i Comerç de l’Ajuntament de Manresa. Després hi haurà una ponència sobre les eines que té l’empresa per geolocalitzar-se a Internet, a càrrec de Sergi Ortiz, consultor i formador. Després de la pausa cafè, el tema es reprendrà amb un taller pràctic de geolocalització.

A 2/4 de 2 del migdia, David Aragonès, de Mosaic web engineering, parlarà sobre els sistemes de cerca i troba de polígons i empreses del Bages des del mòbil.

La jornada es clourà a les 2 del migdia amb la intervenció de Fina Rodríguez, consellera de l’Àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages.

Les reunions d’Associacions empresarials de polígons del Bages es van iniciar l’any passat, organitzades per Consell Comarcal i Ajuntament de Manresa amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu és promoure l’associacionisme entre empresaris de polígons per tal de poder compartir problemàtiques i reptes i trobar-hi solucions de forma conjunta.

L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç: http://ves.cat/mgeo

2017-01-30T09:13:39+00:00 dimarts, 27 d'octubre de 2015|