El president Agustí Comas aprofita la reunió per fer un repàs de les actuacions impulsades per l’ens durant aquest mandat i manifestar a la senadora d’ERC a Madrid la necessitat de solucionar les problemàtiques existents al territori.

La senadora d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Senat espanyol, Mirella Cortès, ha visitat aquest divendres 26 de gener la seu del Consell Comarcal del Bages per conèixer de primera mà els projectes de futur i les necessitats d’infraestructures i serveis que requereix el territori.

La trobada, presidida per un clima de col·laboració i d’entesa, ha permès al president del Consell Comarcal, Agustí Comas, exposar la feina realitzada per l’equip de govern durant aquest mandat i, alhora, transmetre a la senadora sallentina les principals necessitats del Bages.

Entre les principals actuacions que s’han posat sobre la taula hi ha la situació actual de la mineria al Bages en termes mediambientals i la necessitat d’unes millors infraestructures i telecomunicacions. A més, Comas també ha manifestat l’interès de la comarca en conèixer com actuarà l’Estat i com repercutirà en la ciutadania la finalització de les concessions de les autopistes.

En aquest sentit, Comas ha reiterat que “és molt important que totes les necessitats estratègiques del Bages també formin part de l’agenda de treball d’aquelles administracions públiques que tenen els recursos competencials i financers per actuar”.

Per la seva part, la senadora Mirella Cortès ha adquirit el compromís de traslladar aquestes necessitats estratègiques de la comarca al Senat espanyol.

2018-01-26T17:56:18+00:00 divendres, 26 de gener de 2018|