Una quinzena de productors del territori seran presents a la segona edició de la Fira Gastronòmica del Geoparc

Hi haurà tallers infantils, tastos guiats i degustació de productes

La gastronomia del Geoparc es donarà a conèixer demà a la plaça Sant Domènec de Manresa, que acollirà, durant tota la tarda, la segona Fira Gastronòmica del Geoparc. Hi participaran una quinzena de productors del territori que hi portaran productes de gran qualitat com verdures i hortalisses, pa, mel, formatges, oli d’oliva, carn o vins. A més de comprar tots aquests productes, els visitants podran degustar-los tastant les tapes que s’hi oferiran.

A més, s’han programat diferents activitats per posar en valor els productes del Geoparc. Concretament, es farà un tast guiat d’olis en què es parlarà de les varietats pròpies del Bages, un tast de carn de conill i de colomí, una presentació del projecte Terra de Profit amb degustació dels productes que en formen part, i una degustació de pans i coques.

Per als més petits, hi haurà activitats i tallers amb els que podran conèixer els valors geològics del territori. Pintar-se la cara amb pigments naturals, construir un brunzidor (un instrument musical prehistòric), construir un dòlmen o fer un gravat són algunes de les propostes en les quals podran participar i que estaran conduïdes per professionals de les Coves del Toll de Moià, el Museu Comarcal de Manresa i les Coves de Montserrat.

La Fira Gastronòmica del Geoparc estarà en funcionament demà dissabte, 12 de novembre, de 4 de la tarda a 9 del vespre.

2017-01-30T09:13:11+00:00 divendres, 11 de novembre de 2016|