Instal·lacions Juvenils2018-10-30T09:50:39+00:00

Instal·lacions Juvenils

A continuació trobareu les instal·lacions juvenils de la comarca del Bages, així com un apartat de documents i sol·licituts per fer els tràmits corresponents.

Cases de Colònies, Albergs i Aula de Natura

Cases de Colònies

Les cases de colònies són instal·lacions que ofereixen allotjament a grups d’infants o de joves que participen en activitats educatives, culturals i de lleure (Per veure la fitxa tècnica de cada una de les cases cliqueu els següents enllaços).

Alberg de Joventut

Els albergs de joventut són instal·lacions destinades a donar allotjament, ja sigui com a lloc de pas, d’estada o de realització d’una activitat, a joves, de forma individual o col·lectiva, i en determinades ocasions i condicions, a famílies, adults i grups d’infants (Per veure la fitxa tècnica de cada un dels albergs cliqueu els següents enllaços).

Aula Natura

Les aules de natura són cases de colònies que ofereixen equipaments suficients i adequats per al treball didàctic amb infants i joves en activitats al medi natural i en l’educació ambiental (Per veure la fitxa tècnica de l’aula de natura cliqueu el següent enllaç).

Documents i Sol·licituds