L’any passat, 28 equipaments de la comarca es van adherir al programa, convertint el Bages en la segona comarca de la demarcació de Barcelona  amb més punts d’informació turística

La sessió es farà el dilluns 27 de febrer, a 2/4 de 10 del matí, a l’Hostal Soler de Sant Joan de Vilatorrada

 

El Consell Comarcal del Bages –que gestiona el programa PIT (Punts d’Informació Turística) a la comarca- convoca una jornada d’informació per a equipaments que vulguin convertir-se en nou punt d’informació al Bages. La sessió es farà el proper dilluns, 27 de febrer, a 2/4 de 10 del matí, a l’Hostal Soler de Sant Joan de Vilatorrada. L’objectiu de la jornada és explicar amb detall en què consisteix el PIT: objectius, beneficis del projecte per la destinació, beneficis del projecte per a les empreses/serveis turístics adherits, compromisos de formació i calendari, serveis i dotacions per les empreses/serveis acreditats, compromisos que les empreses/serveis acreditats hauran d’assumir, procediment d’adhesió al sistema, procediment de renovació, etc.

El PIT és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona que vol dotar a la comarca del màxim nombre de Punts d’Informació Turística complementaris on el turista tingui possibilitat de ser informat de l’oferta turística existent i rebre suport en l’organització de la seva estada.

Aquest programa va dirigit a establiments (públics o privats) que tinguin contacte directe amb el turista: allotjaments, restaurants, biblioteques, empreses de guiatge, Oficines d’Atenció Ciutadana, etc. La implantació d’aquest projecte permet els participants donar resposta a les peticions d’informació turística de forma solvent, contrastada i acurada;  conèixer i establir relació amb altres equipaments turístics; millorar la proposta de producte turístic individual a través de la creació de producte combinat amb altres equipaments; etc.

L’any 2016 es van acreditar 28 nous punts PIT al Bages, entre els quals hi ha l’Hostal Soler, que acollirà la jornada del proper dilluns, i que és un exemple pràctic de què significa formar part d’aquest programa. Amb les noves incorporacions, el Bages es va convertir en la segona comarca de la demarcació de Barcelona, darrere del Maresme, amb més Punts d’Informació Turística.

La jornada informativa és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari: http://ow.ly/5Xk4309ak5c

2017-03-14T14:09:36+00:00 dimarts, 21 de febrer de 2017|