Vols adherir-te a la Campanya? #BagesTractamBé

Espai amb tracte és una acció conjunta que engloba qualsevol centre, equipament, administració o comerç per la sensibilització i detecció de possibles situacions de risc i/o maltractament cap a les persones grans en el seu recinte. Aquells establiments que desitgen adherir-se a aquesta iniciativa, i que per tant es comprometen a col·laborar en el cas de detectar o presenciar algun maltractament en el seu espai, hauran de signar un full d’adhesió a la Campanya. Una vegada signat s’entregarà una fitxa amb indicadors que permeten identificar aquest tipus de situacions, un adhesiu “Espai amb tracte” esdevenint una marca de qualitat i una targeta amb dos números de telèfons, el dels Serveis Socials de l’Ajuntament corresponent i l’altre el del Consell Comarcal del Bages.

Ets un comerç, establiment municipal, administració, casal, residència, cap, centre cívic o associació i vols adherir-te a la Campanya Tracta’m bé? Per fer-ho has de seguir els passos següents o respondre el formulari següent per tal que us fem arribar tots els materials.

  1. Descarregar els documents d’adhesió a la Campanya Tracta’m bé i la fitxa de factors o indicadors de risc en els següents enllaços Document d’adhesió Indicadors de risc per als comerços
  2. Omplir les dades corresponents (Nom, adreça de l’espai, signatura i segell).
  3. Fer arribar el document d’adhesió a la Campanya al vostre Ajuntament o al Consell Comarcal del Bages al correu electrònic tractambe@ccbages.cat
  4. Sol·licitar l’adhesiu i la targeta de contacte al vostre Ajuntament
  5. Enganxar l’adhesiu “Espai amb tracte” en un lloc visible del vostre espai, comerç, equipament municipal o administració.

Nota de premsa

x