Escenes amb tracte2019-01-23T14:47:27+00:00

Escenes amb tracte #BagesTractamBé

Escenes amb tracte és una iniciativa que consisteix en la representació de situacions de bon tracte cap a les persones grans.

Grup de teatre d’Artés 

L’Espai Artesenc de l’Amistat amb la col·laboració del teatre Nei han reprès l’obra de teatre “Escenes amb tracte” per teatralitzar algunes de les històries que apareixen al llibre “Relats amb tracte”. La seva estrena a la comarca del Bages es va fer el 29 de setembre a l’Auditori de Navarcles en el marc del Dia Internacional de la gent Gran de l’1 d’octubre.

Enguany, us informem que ja estan a la venda les entrades de l’obra de teatre “Escenes amb Tracte” del proper dimecres dia 3 d’Abril a les 18.00h al teatre Kursaal de Manresa. L’Esplai Artesenc de l’Amistat, amb la col·laboració del teatre Nei sumen esforços per teatralitzar algunes de les històries que apareixen al llibre “Relats amb Tracte”. Una obra de teatre plena d’emocions per conscienciar i prevenir els maltractaments a les persones grans i oferir recursos i promoure el bon tracte cap a elles. L’obra de teatre s’adreça a les persones grans i a la població en general a partir de 12 anys.

Podeu adquirir les entrades a la web del Kursaal, o clicant aquí al següent enllaç.

Per a més informació podeu consultar la nota de premsa

Per a més informació sobre l’obra de teatre, podeu clicar al següent enllaç.

Consell d’Infants 

En el marc de la Campanya #BagesTractamBé els infants de 7 Consells d’Infants – Artés, Callús, El Pont de Vilomara, Manresa, Sallent, Santpedor i Sant Joan de Vilatorrada han preparat 14 filmacions amb la col·laboració de persones grans dels seus municipis on si representen situacions de bon tracte enver les persones grans i cap als propis infants. El lema que acompanya el Consell d’Infants del Bages d’enguany ha estat “Valora’m, respecta’m i estima’m”.

Per accedir als diferents vídeos, cliqueu aquí