Activitats i tallers als municipis 2018-03-16T10:48:06+00:00

Activitats i tallers als municipis

Tallers d’Autoprotecció financer

Atès l’increment de reclamacions per presumptes fraus sobre compres a domicili, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) organitza diverses accions de conscienciació per garantir una major autoprotecció financera per part de la ciutadania.

Des del Servei d’Inclusió Social i a l’atenció de les persones grans es treballa de manera coordinada i conjunta amb aquesta iniciativa i s’ha inclòs l’actuació en el marc de la campanya #BagesTractamBé. Per aquest motiu, habilitem un formulari per a totes aquelles institucions públiques i privades – incloent ajuntaments, casals de la gent gran, equipaments municipals, entitats o associacions -, que vulguin sol·licitar tallers informatius d’una hora de durada.

Per qualsevol dubte a l’hora de sol·licitar el taller podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Bages (tractambe@ccbages.cat o als telèfons: 93 693 03 98 / 93 693 03 78) o directament amb l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (ocic@ccbages.cat o al telèfon: 93 693 03 53)

Per a més informació podeu llegir-vos la nota de premsa.

Activitats als municipis

A continuació us proposem varies activitats que podeu realitzar en els vostres municipis i d’aquesta manera treballar el contingut de les frases dels pòsters

Articles d’opinió de persones grans a les xarxes socials, revistes del municipi, programes de ràdio…

Lectura del llibre “Relats amb Tracte” en un espai compartit i de debat. Aquells relats que es cenyeixen al contingut del pòster són: Una història real, Diana és nom de princesa.

Taller per a persones grans on s’anima als participants a portar fotografies, cartes o records importants per fer un recorregut al llarg de la seva vida. Amb aquests materials es pot fer una exposició o habilitar un espai perquè tothom el pugui anar a veure.

Cinefòrum – Elsa y Fred, Cuando menos te lo esperas, La juventud, Le Week-end.

Documentals: nuestros mayores, invisible.

Articles d’opinió de persones grans a les xarxes socials, revista del municipi, programes de ràdio, etc.

Lectura del llibre “Relats amb Tracte” en un espai compartit i de debat. Aquells relats que es cenyeixen als contingut del pòster: dissabte

Cinefòrum – Descubriendo a Foster, Intocable…

Taller de cuina per una persona gran del municipi (interculturalitat)

Jocs de tota la vida – parxís, cartes, dòmino (intergeneracional)

Taller de ganxet per confeccionar roba solidària.

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here