1 d’Octubre, Dia Internacional de la Gent Gran

L’Assemblea General de Nacions Unides, a la Resolució 45/106, de 14 de desembre de 1990, va proclamar l’1 d’octubre. Per a més informació podeu clicar el següent enllaç Dia Internacional de la Gent Gran .

2018

Per aquest motiu, des del Consell Comarcal del Bages hem volgut commemorar aquest dia organitzant dos actes al seu voltant:

  • L’estrena de l’obra de teatre “Escenes amb tracte” el dissabte 29 de Setembre a les 18.00h a l’auditori de Navarcles a càrrec de l’Esplai Artesenc de l’Amistat amb la col·laboració del teatre NEI.
  • Jornada de formació i participació per a persones grans de la comarca el dijous 4 d’Octubre de 10:00h a 13:00h a l’edifici de la FUB2 de Manresa. Durant la jornada es durà a terme per una banda, una microponència i la presentació de l’enquesta “El paper de les àvies i avis en la cura dels seus nets i netes a càrrec” a càrrec de l’Associació Siena i per l’altre, una taula d’experiències de la Campanya Tracta’m Bé a càrrec dels Consells Comarcals de l’Anoia, el Bages i el Solsonès.

2017

13 municipis del Bages van acollir xerrades, tallers i teatre que trenquen rumors, lluiten contra els estereotips i afavoreixen la cohesió social Nota de premsa

x