Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

El Consell Comarcal del Bages promou, per segon any consecutiu, el projecte Basket Beat Bages 2017 amb la col·laboració de diferents municipis de la comarca. El projecte es realitza mitjançant l’Associació Basket Beat que porta a terme diferents tallers amb joves de la comarca amb l’objectiu de millorar les habilitats socials i modificar els diferents rols. Com descriuen els creadors del projecte és una activitat corporal i divertida que consisteix en fer música amb pilotes de bàsquet mentre s’entrenen habilitats per a la vida com el pensament crític, la comunicació assertiva o la presa de decisions. 

Per donar a conèixer el projecte i realitzar una cloenda final us animem a assistir a la trobada comarcal el proper 17 de desembre a les 18h a Cal Gallifa a Sant Joan de Vilatorrada. La jornada consistirà en la realització de diferents actuacions per grups  i en una actuació final conjunta.

Les entrades gratuïtes es poden recollir als Serveis de Joventut dels municipis participants (Sant fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet, Sant Joan de Vilatorrada, Navarcles i Castellbell i el Vilar) o bé enviant un correu electrònic a acollida@ccbages.cat o trucant al telèfon 936930378. Les entrades s’entregaran divendres a la tarda.