La intervenció es fa en el marc del Dia mundial de la lluita contra la Sida

Aquest proper dissabte, 28 de novembre, i amb motiu del Dia mundial de la lluita contra la Sida (que se celebra l’1 de desembre), els Àngels de Nit duran a terme una sortida en diferents espais privats d’oci nocturn dels municipis de Súria i Manresa. Durant la nit repartiran llaços vermells i preservatius per fer reflexionar els joves sobre temes com les malalties de transmissió sexual, embarassos no desitjats i abús dels consums d’alcohol i altres drogues.

Aquesta intervenció, coorganitzada pel Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa, es farà al municipi de Súria, de les 20.30 a les 22.00, i a Manresa, de les 00.30 a les 02.30 de la matinada pels diferents locals del centre de la ciutat la majoria dels quals estan associats a l’Associació Manresa Nit. La sortida de Manresa finalitzarà a Stroika i Silenci.

Els Àngels de Nit són un col·lectiu de joves que duen a terme tasques informatives entre els joves que surten de festa en algunes dates assenyalades, com revetlles, festes majors o, en aquest cas, coincidint amb el Dia mundial de la lluita contra la Sida. El col·lectiu es va crear per fer prendre consciència als usuaris d’espais nocturns sobre alguns riscos en salut i seguretat.

2017-01-30T09:13:34+00:00 dimecres, 25 de novembre de 2015|