Aquest dimarts diferents equipaments públics i privats van rebre la seva acreditació i tots els materials necessaris per actuar d’informadors turístics del territori

El conseller comarcal de Turisme, Josep Canals, va anunciar la continuïtat d’aquest programa per avançar en el posicionament del Bages com a destinació turística

28 establiments de la comarca del Bages han rebut aquesta setmana la seva acreditació com a Punts d’Informació Turística després d’haver participat en el programa PIT de la Diputació de Barcelona. En l’acte, que va tenir lloc a Súria, se’ls van lliurar també tots els materials necessaris per exercir aquesta funció com ara expositors i fulleteria sobre les diferents propostes turístiques del territori.

El programa es preveu que tingui continuïtat en el proper any, segons va anunciar Josep Canals, conseller de Turisme del Consell Comarcal, que també va destacar-ne la importància per millorar la qualitat de l’atenció i la informació que es dóna als visitants. A l’acte també es va celebrar la revalidació del segell Unesco per al Geoparc de la Catalunya Central, una proposta que posiciona la comarca com a destinació turística de qualitat.

La responsable del Programa PIT per part de la Diputació de Barcelona va remarcar la gran implicació dels establiments i equipaments turístics del Bages en aquest programa i va fer èmfasi en què com millor sigui el coneixement i la informació que rep el visitant, més satisfactòria i llarga serà la seva estada a la comarca. L’alcalde de Súria, Josep M. Canudas, va agrair ser la seu d’aquest acte i va recordar l’aposta d’aquest municipi pel turisme i pel Geoparc.

Els 28 nous Punts d’Informació Turística són restaurants i allotjaments, empreses de serveis turístics, biblioteques, ajuntaments i oficines de turisme. Tots ells han passat per un programa de formació sobre l’atenció al visitant i l’oferta turística de la comarca i rebran durant tot aquest any seguiment tècnic per part del Consell Comarcal del Bages i la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació.

2017-01-30T09:13:07+00:00 divendres, 16 de desembre de 2016|