Tindrà lloc el dimarts 28 de març, a la tarda, a l’Espai Artium del Celler Cooperatiu d’Artés

Durant la jornada “Enxarxa’t” es faran entrevistes breus entre productors i establiments per explorar la possibilitat d’establir col·laboracions

Amb l’objectiu de facilitar la coneixença i la concreció d’acords comercials entre les empreses de productes agroalimentaris locals i els establiments de restauració i comerços de la comarca del Bages i altres territoris propers, el Consell Comarcal del Bages -a través del Rebost del Bages- i la Diputació de Barcelona -a través del programa de Xarxa Productes de la Terra- han organitzat una sessió gratuïta de networking entre productors alimentaris locals i de qualitat i restaurants i comerços. La sessió “Enxarxa’t” tindrà lloc el dimarts 28 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’Espai Artium del Celler Cooperatiu d’Artés.

La jornada s’adreça tant a empreses de productes alimentaris i de qualitat interessades en vendre el seu producte a establiments de restauració i/o comerços del mateix territori, com a empreses del sector de la restauració i comerços interessats en incorporar al seu negoci productes agroalimentaris i artesans locals.

El conseller comarcal de Turisme, Josep Canals, ha explicat que “aquesta jornada és una oportunitat per posar en valor el producte local i singular de la comarca i ha de permetre potenciar l’intercanvi entre productors/elaboradors locals i restauradors i comerços amb una certa sensibilitat en mantenir viu el nostre paisatge i traslladar-lo al plat. I de manera indirecta mantenir, o fins i tot crear, llocs de treball vinculats amb el sector primari”. El conseller també ha volgut recordar la gran qualitat dels productes agroalimentaris del territori, “com l’albergínia blanca, els tomàquets roses del Bages, olis de varietats locals corbella, vera i verdal Manresa, vins DO pla de Bages, mongeta de Castellfollit i d’altres”.

La sessió començarà amb una benvinguda i presentació, a càrrec del Rebost del Bages. Seguidament, Raiels, iniciatives que arrelen, farà la xerrada “Eines per a la cooperació empresarial i experiències d’èxit”. A les 6 de la tarda començarà el torn d’entrevistes per parelles. Es tracta de breus reunions entre productors i elaboradors amb restauradors i comerços, que permetran conèixer les principals característiques de les empreses i explorar la possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions. Per a la realització de les entrevistes per parelles, els productors/elaboradors disposaran d’un espai fixe en una taula, en el qual podran fer una petita exposició dels seus productes i deixar-los tastar, en cas que ho considerin oportú.

La participació és gratuïta però cal inscriure’s a través d’aquest formulari http://ow.ly/PPZy309D2ys abans del 23 de març, ja que les places són limitades.

2017-03-14T14:02:41+00:00 dimarts, 7 de març de 2017|