Els productes d’El Rebost del Bages i el Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central, ambdós projectes liderats pel Consell Comarcal del Bages, van ser presents a la festa Alicia’t que es va celebrar el cap de setmana a Món Sant Benet, unint gastronomia i activitats lúdiques.

A l’estand del Bages hi va haver presència del Forn de pa Coma, olis Obaga de l’Agenta, l’horta de Les Arnaules i el productor de mel Cal Fuster.

D’altra banda, Benjamí Fortuny, responsable de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal, conjuntament amb Sergi Cámara, productor d’oli de varietats locals i membre de la Taula de varietats locals d’oli del Bages, van fer una xerrada explicant la relació entre geologia i oli i el passat, present i futur del conreu de l’olivera al territori del Geoparc. El Sergi va engrescar els assistents amb un tast d’oli conduït d’una de les varietats lcoals de la comarca: la verdal Manresa. La proposta d’oleoturisme de la nostra comarca va tenir una molt bona rebuda a la Fira de le dieta i la cuina saludable.

2017-05-03T13:33:30+00:00 dimecres, 3 de maig de 2017|