El taller, organitzat pel Consell Comarcal del Bages, va reunir una vuitantena de monitors i personal de cuina

Uns 80 monitors i personal de cuina dels menjadors escolars gestionats pel Consell Comarcal del Bages han participat en un taller de final de curs sobre gestió emocional i benestar personal per potenciar el treball en equip i les relacions entre el personal de diferents centres. La trobada ha estat organitzada pel propi Consell i l’empresa concessionària del servei de menjador escolar i tenia com a objectius fer un tancament del curs escolar des dels vessants formatiu, lúdic i festiu; donar eines per a la pròpia gestió emocional a les professionals que treballen amb infants i joves; i donar a conèixer estratègies per crear un bon ambient i un clima distès en el context laboral.

El taller s’ha fet a Sant Martí de Torroella  i, després d’una petita introducció teòrica sobre el funcionament emocional, s’ha centrat en dinàmiques i jocs per treballar diferents aspectes, utilitzant metodologies com la risoteràpia i l’artteràpia.

En total, en els menjadors gestionats pel Consell Comarcal del Bages hi treballen 117 persones repartides en 25 escoles i 6 escoles bressol.

Comparteix

image_pdfExporta a PDF