El Consell Comarcal del Bages ha acollit l’assemblea del Consell de la Gent Gran del Bages on s’han tractat diversos temes com la presentació de candidatures i votació de la vuitena renovació de delegats i delegades de la seva Junta Permanent, per la qual Maria Teresa Carreras, de Sant Mateu de Bages, és la nova delegada en representació dels municipis de la comarca de menys de 1.000 habitants.

A més, aquesta ha estat la primera assemblea en què s’han incorporat definitivament agents del cos dels Mossos d’Esquadra. Hi ha participat una agent de la oficina de relacions amb la comunitat i una agent de la oficina d’atenció a la víctima. Totes dues han abordat el tema del maltractament a la gent gran, tant des d’un vessant preventiu com des d’un vessant d’actuació policial d’ofici en aquells casos on queda palès que cal prioritzar la seguretat i la integritat física de la persona gran. La tècnica responsable del protocol d’atenció al maltractament a la Gent Gran també hi ha intervingut per tal d’explicar quin és el circuit comarcal i quins recursos hi ha a la comarca per fer front a situacions d’aquest tipus.

D’altra banda, també s’han presentat els primers resultats de la Diagnosi de la Gent Gran del Bages, que està en fase d’elaboració i que es preveu que es pugui fer pública oficialment el primer trimestre de l’any vinent.

2017-01-30T09:13:08+00:00dilluns, 28 de novembre de 2016|