El crèdit signat és d’un valor de 800.000€, sense interessos, i anirà destinat íntegrament a cobrir eventuals necessitats transitòries de tresoreria.

Agustí Comas assegura que el préstec presenta unes condicions molt favorables que permetran al Consell seguir prestant tots els seus serveis amb eficiència i rigor.

Dimecres 25 d’octubre, el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, van signar a la seu de la corporació provincial un crèdit per valor de 800.000€. La firma s’emmarca en el Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals iniciat per la Diputació l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a les diferents entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials.

El crèdit té un tipus d’interès del 0%, té vigència durant un any, i s’amortitzarà en dues quotes (el 50% als sis mesos del lliurament i l’altre 50%, al cap d’un any). Així, l’import del préstec es destinarà íntegrament a cobrir eventuals necessitats transitòries de tresoreria que pugui presentar el Consell Comarcal.

Agustí Comas, president del Consell Comarcal del Bages, valora molt satisfactòriament l’acord i explica que “el crèdit presenta unes condicions molt favorables per al Consell i ens permetrà seguir prestant amb eficiència i rigor els nostres serveis i posant al centre del nostre treball les polítiques socials, l’atenció als municipis i la reactivació econòmica de la nostra comarca.”

Per la seva part, Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona, afirma que la Diputació és “molt sensible a les necessitats de la ciutadania i del territori” i que, per aquest motiu, es treballa perquè els consells comarcals puguin “fer una prestació de serveis el més adequada i de la màxima qualitat.” En total, la Diputació de Barcelona destina 10 milions d’euros a donar crèdits a curt termini, sense interès.

2017-10-26T13:44:09+00:00 dijous, 26 d'octubre de 2017|