El Palau Firal de Manresa acollirà aquest divendres, 18 de novembre, una sessió informativa sobre la Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria Calidoscoop i el seu àmbit d’actuació a la comarca del Bages. Aquesta sessió estarà dirigida a responsables del sector privat de diferents entitats i organismes presents a la comarca del Bages. L’acció està inclosa dins del Programa Innovadors i Experimentals i és organitzada pel Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa.

Es tracta d’un projecte d’innovació social en matèria de generació d’empresa i creació d’ocupació. Aquesta cooperativa, amb molt d’èxit a França, és un model pioner d’incubadora-acceleradora de projectes empresarials per a persones que veuen en l’autoocupació una alternativa sòlida al treball per compte aliè i que permet als emprenedors desenvolupar la seva activitat amb seguretat jurídica i drets socials, ja que passen a ser socis treballadors de la cooperativa.

Durant la jornada s’explicarà què és la CAE Calidoscoop, quins són els seus objectius, el seu funcionament, els processos que cal portar a terme, a qui va adreçada i els recursos d’acompanyament.

Aquesta sessió serà complementada amb una última jornada de treball que tindrà lloc el proper dia 15 de desembre i que anirà exclusivament dirigida a potencials emprenedors de la comarca.

2017-01-30T09:13:10+00:00 dijous, 17 de novembre de 2016|