El TEEC permetrà un ús intensiu, àgil i transparent de la resta de sistemes corporatius d’e-contractació i comportarà canvis en la manera de treballar

El Consell Comarcal del Bages esdevé una de les tres entitats locals de Catalunya que utilitzarà el Tramitador Electrònic d’Expedients de Contractació (TEEC). Aquesta eina permetrà gestionar la contractació de l’ens de manera telemàtica potenciant un ús intensiu, àgil i més transparent de la resta de sistemes corporatius d’e-contractació (Plataforma de serveis de contractació pública, Perfil del contractant i Registre públic de contractes). El TEEC és el sistema corporatiu per gestionar els contractes que ofereix la Generalitat al sector públic i també comportarà una canvi important en la manera de treballar per part del personal tècnic del Consell Comarcal del Bages. El conseller comarcal de Comunicació i Suport als Municipis, Eloi Hernàndez, ha apuntat que “aquesta eina ens ajuda a optimitzar procediments i ser més eficients i, a la vegada, donem compliment a les noves exigències de la llei de transparència i implementació de l’administració electrònica”.

Consell Comarcal, entitat referent

El Consell Comarcal del Bages utilitzarà l’eina juntament amb els ajuntaments de La Garriga i de Llinars del Vallès, que esdevindran referents en l’àmbit local. En l’actualitat, els tècnics del Consell Comarcal reben formació i compten amb un suport continuat per conèixer el funcionament del sistema TEEC, que s’implantarà els propers mesos.

2017-06-07T12:59:49+00:00 dimecres, 7 de juny de 2017|