Diversos representants de l’equip de govern i treballadors del Consell Comarcal s’han concentrat avui a les 12.00 h a les portes de les dependències del Consell per mostrar el seu rebuig als atacs produïts durant les darreres hores.

 

El Consell Comarcal del Bages ha mostrat el seu rebuig total i rotund als fets ocorreguts ahir a la tarda a Barcelona i aquesta matinada a Cambrils. En aquest sentit, avui divendres 18 d’agost a les 12.00 h diversos representants de l’equip de govern i treballadors del Consell Comarcal del Bages s’han concentrat a les portes de les dependències del Consell per mostrar la seva condemna dels fets i el seu suport a les víctimes i als seus familiars.

El Consell Comarcal del Bages vol expressar la seva absoluta solidaritat amb les víctimes, agraeix la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics que han treballat a les zones dels fets i remarca el seu rebuig més enèrgic a qualsevol acte de violència que atempti contra les llibertats i la democràcia.

 

 

2017-08-18T13:09:58+00:00 divendres, 18 d'agost de 2017|