El Consell també ha fet una acció formativa per a professionals i diversos municipis programen hores del conte amb temàtica LGTBI

Amb l’objectiu de promoure la igualtat i eliminar qualsevol tipus de discriminació per raons d’identitat de gènere, el Consell Comarcal del Bages torna a sumar-se a la celebració del Dia internacional de l’orgull LGTBI. Amb el lema “Al Bages sigues com vulguis ser. Sigues lliure”, el Consell ha promogut entre els Ajuntaments de la comarca que demà, coincidint amb la celebració, pengin la bandera LGTBI a les seves façanes per demanar tolerància, igualtat i respecte. Una vintena de  consistoris del Bages s’han afegit a la iniciativa, una elevada xifra que demostra la seva consolidació.

A més, el Consell ha creat un cartell amb aquest lema, que es difon a través de les xarxes socials de la institució i que s’ha fet arribar als Ajuntaments de la comarca perquè en puguin fer difusió.

Entre diferents activitats que es duen a terme, destaca l’hora del conte amb temàtica LGTBI que han programat 4 municipis del Bages (Avinyó, St. Joan de Vilatorrada, Sallent i El Pont de Vilomara) per sensibilitzar els infants i les seves famílies.

D’altra banda, el Consell Comarcal del Bages ha finalitzat recentment l’acció  formativa “Abordatge i intervenció per la diversitat sexual i identitat de gènere a l’àmbit educatiu”, en la qual han participat onze professionals d’àmbits molt diversos: tècnics i dinamitzadors municipals, mossos d’esquadra i entitats del col·lectiu LGTBI.

2017-06-28T06:49:52+00:00 dimecres, 28 de juny de 2017|