Es farà aquest divendres a la seu del Consell, a Manresa

La jornada donarà pautes d’actuació a les empreses turístiques per relacionar-se i comunicar-se amb persones amb discapacitat

Establir una bona comunicació amb els clients és clau per a les empreses i serveis del sector turístic. El Consell Comarcal del Bages ha organitzat un taller que, amb el títol “Creació de productes de turisme accessible” donarà pautes d’actuació per relacionar-se i comunicar-se amb persones que tenen alguna discapacitat.

El taller, gratuït i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, es farà aquest proper divendres, 7 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h, a la seu del Consell, a la Muralla de Sant Domènec 24, Manresa.

Durant la jornada es treballaran temes com conceptes bàsics relacionats amb el turisme accessible, es donaran dades sobre el col·lectiu de discapacitat, normatives bàsiques i exigències legals sobre accessibilitat en els equipaments i recursos turístics, accessibilitat de l’entorn turístic o l’atenció a clients amb necessitats especials.

Cal confirmar assistència omplint mitjançant aquest formulari online.

2017-01-30T09:13:18+00:00 dimarts, 4 d'octubre de 2016|